HePsİ
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

HePsİ

GülÇin CeMrE ErEn YoShY

AnasayfaAnasayfa  PortalliPortalli  AramaArama  Latest imagesLatest images  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  

salsa röportaj

YazarMesaj
Sümbül
Yönetici
Yönetici
Sümbül

salsa röportaj Empty
MesajKonu: salsa röportaj   salsa röportaj Icon_minitimeCuma Ağus. 24, 2007 4:04 pm

--------------------------------------------------------------------------------
'ÇİZGİ FİLME BAYILIRIM'
Şarkıları aylarca dillerde kaldı,hafızalara kazındı.Saç modeli ve şık giyim stili gençler tarafından taklit edildi.Son olarak da 'her şey sensin'albümüyle kalbimizdeki yerini sağlamlaştırdı.Konserleri dolup taşan,herkesin arkasından "Düzgün çocuk" dediği Yalın,bu haftanın konuğu.

*Hırslıyım.Özellikle işimle ilgili bir şey yolunda gitmediği zaman tepki veriyorum.

*Çocuksu ve deli bir yanım vardır.Bu tarafım daha çok konserlerde çıkar.

*Şarkılarım,yaralı bir adamın sevgilisine söylediği sözler.Bu sözleri sevgililerimin yüzüne söyleme cesareti bulabilir miyim bilmem.

*İnsanların beni koyduğu yer,pop müziğinin göbeği.Orda benim alışık olmadığım kurallar var.Bu kuralların dışında durmayı seçtim.Bedelini de öyle olmadığım halde,ukala olarak nitelendirilerek ödedim.

*Şöhret hayatımda bir şeyi değiştirmedi.Yine istediğim gibi yaşıyor,istediğim yerlere gidiyorum.Pahalı yerlerden de ucuzlardan alışveriş yapmayı seviyorum.

*Son albümümde bana en çok dokunan şarkı 'Alışmak Zorundayım'.Duygulanarak söylemiştim,dinlerken de duygulanıyorum.

*Çok kişiye 'her şey sensin' derseniz kıymeti kalmaz.Ağzımdan kolay çıkartamıyorum lafları.Çıkarttığım zaman hakikaten değmesi,lafın da anlamını kaybetmemesi lazım.Herkes birbirine 'canım','cicim'der,ben 'canım'demek için öyle hissetmeliyim.

*Hayatımda biri yok.Niye yok bilmiyorum.Eksik hissediyorum kendimi.Ama hayatımın kalanını birlikte geçirmek istediğim biriyle karşılaşmadımson zamanlarda.

*Beni etkileyecek kız güzel gülmeli,enerjik olmalı,Sadece güzellik yetmez.Çok güzel olup da içinde hiç hayat olmayan insanlar gördüm.Bir de dünya üzerinde önemi olan insanlar ilgimi çeker.Her gece boş boş dışarı çıkan bir kız,güzelde olsa beniilgilendirmez.Hiç bir şey öğrenemeyeceğim bir insanı niye hayatıma LÜTFEN YASAK KELİME KULLANMAYIN! ki?

*Çekingen ve utangaç bir tipim.İLkadımı bu yüzden atamıyorum.Atarken de çok uğraşıyorum.Ayrıca duygusalım da.Üzüntüyü de sevgiyi de sevinci de dibine kadar yaşıyorum.

*Benim de aşk acısı çektiğim zamanlar oldu.O durumda odamdan çıkmam.Uyumak iyi gelir bana.

*En kötü huyum her şeyi hoşgörmek.Hızlı kabul eder,hızlı sever,hayatıma çabuk katarım.Ama sonunda öyle bir noktaya gelirim ki kesip atarım da.

*Aşık olduğum zaman dünya ile ilişkimi kesiyorum.Midemde rahatsızlık başlıyor.Heyecan ve huzursuzluk yaşıyorum.Ama aşkta hep mutlu olduğum zaman da sıkılıyorum.

*Yalnızlığı severim.Kabalıktan fazla hoşlanmıyorum.Başım dönüyor.

*Belli bir noktada inadım tutar.Yani mesela biri bana gelip de "şarkı yap" dese yapamam.Uzun uzun benimle konuşması,beni ikna etmesi gerekir.

*Eski arkadaşlarımla futbol konuşmayı severim.Onlarla birlikteyken çocuk gibi oluyorum.Zaten çocuksu yönlerim vardır;Çizgi film seyrederim,play station oynarım,Red Kit fanıyım.

*Çok detaylı yemekler yapamam ama telefonla sipariş vermede çok iyiyimdir.Şaka bir yana,arada bir yemek yapıyorum.Makarna ve pilav çok basit.Soslu et ve tavuk da yaparım.Soya soslu Çin usulü tavuğum ise çok iyidir.

*Neredeyse 252ten fazla Adidas lastik ayakkabım var.Genelde hepsi siyah ya da beyazdır.Zaten galiba beyaz lastik ayakkabılar benim takıntım.Bir de jean2lerim,çalışırken giydiğim bol eşofman altlarım ve tişörtlerim olmazsa olmaz.Takım elbiseyle rahat edemem.Arkadaş düğünleri için bir tane takımım var.Çok gerekiyorsa o takımı tişört ve spor ayakkabıyla giyerim.
https://hepsy.yetkin-forum.com

salsa röportaj
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-